Mario Trimarchi sukurtas ALESSI Swan by Oras maišytuvas – nuostabi skulptūra virtuvėje 29.05.2018 — Pranešimai spaudai

Pasitelkęs modernias organines formas Mario Trimarchi sukūrė patį nuostabiausią šių metų ALESSI serijos virtuvinį maišytuvą – ALESSI Swan by Oras. Kaip sufleruoja pavadinimas, šis itin funkcionalus ir akį traukiantis virtuvinis maišytuvas yra tarsi skulptūra, kurios formos primena gulbės siluetą.

ALESSI Swan by Oras yra ekstravagantiškas, įspūdingas ir nuostabus tarsi gulbė. Organiškų formų maišytuvas tarsi stebuklingai atgyja kiekvieną kartą pakreipus svirtis arba pasukus ilgą gulbės kaklą primenantį maišytuvo snapą į kitą pusę. ALESSI Swan by Oras taps naujuoju dėmesio centru jūsų virtuvėje.

Vis dėlto tikrasis grožis slypi  Oras gaminiams būdingo išskirtinio dizaino ir ilgaamžės kokybės bei funkcionalumo dermėje. Maišytuvas turi sukiojamą snapą, jį galima komplektuoti su išmaniu rankiniu dušeliu, nuotolinio valdymo mygtuku, indaplovės ventiliu ir temperatūrą rodančiomis LED lemputėmis. Swan maišytuvas yra ne tik funkcionalus, modernus ir intuityvus, bet ir meniškas, ryškus ir stulbinamai gražus. Niekada neikite į kompromisus!

ALESSI Swan by Oras virtuvinis maišytuvas yra naujausias Oras ir dėl įspūdingų savo kūrinių visame pasaulyje garsių Italijos dizaino namų bendro darbo vaisius. Italų dizaineris Mario Trimarchi tarptautinį pripažinimą pelnė dėl savo gebėjimo į kasdienius objektus pažvelgti kaip į SKULPTŪRAS ir MIKRO ARCHITEKTŪROS OBJEKTUS.

ALESSI Swan by Oras galėsite įsigyti nuo 2018 m. gegužės mėnesio

Daugiau informacijos apie ALESSI Swan by Oras rasite: https://www.oras.com/lt/produktai/alessi-swan-by-oras/discover/

Daugiau informacijos apie Oras virtuvinius maišytuvus rasite: smart.oras.com

Raskite artimiausią Oras produktų prekybos atstovą