Oras Inspera – Baterie w Twoim stylu 08.10.2018 — Informacje prasowe

Tej jesieni Oras, wiodący producent armatury sanitarnej, wprowadza na rynek nową kolekcję Oras Inspera. Ta wyjątkowa linia baterii, która łączy piękne wzornictwo z funkcjonalnością, będzie idealnie pasować do Twojego indywidualnego stylu.

Twój dom powinien odzwierciedlać Twój styl życia a Twoja bateria powinna być zarówno funkcjonalna, jak i odzwierciedlać najnowsze trendy wzornicze.  Nowe produkty Oras Inspera nie przyjmują kompromisów!

Oras Inspera to kolekcja baterii do nowoczesnych łazienek i kuchni – zaprojektowana tak, aby umożliwić Ci wybór produktu najlepiej pasującego do Twojego domu i spełniać wszystkie potrzeby nowoczesnego stylu życia.

Trafia w każdy gust, pasuje do każdego pomieszczenia

Gusta bywają różne. Jedni wolą, aby ich mieszkanie miało nowoczesny, współczesny wystrój, inni zaś urządzają swój dom w bardziej romantycznym stylu. Wybór elementów wyposażenia domu nie powinien ograniczać Twoich preferencji estetycznych.  Dlatego kolekcja Oras Inspera to szeroka oferta produktów urozmaiconych pod względem wielkości, wydajności i poziomu komfortu – każdy znajdzie dla siebie odpowiednie rozwiązanie.

Produkty z nowej kolekcji wyróżniają się kwadratowym kształtem korpusu i lekko zaokrąglonymi krawędziami. Są funkcjonalne i łatwe w użyciu. Linia obejmuje baterie umywalkowe z górną lub boczną dźwignią oraz obrotową wylewką. Produkty Oras Inspera to także baterie bezdotykowe o eleganckim kształcie, umożliwiające zachowanie higieny, łatwe w obsłudze oraz zapewniające oszczędność wody i energii.

Baterie kuchenne z boczną dźwignią są wyposażone w wyciąganą obrotową wylewkę. Produkty są dostępne w wielu rozmiarach, co umożliwia zaplanowanie kuchni dokładnie tak, jak chcesz.

Absolutnym przebojem linii produktów Oras Inspera jest ekskluzywna bateria umywalkowa Rosegold z fascynującym aeratorem Mikado®, który czyni z wypływającej wody dzieło sztuki.

System Oras 3S-Installation umożliwia szybki i łatwy montaż baterii umywalkowych i kuchennych.

Nowa linia baterii kuchennych i łazienkowych Oras Inspera będzie dostępna u dystrybutorów firmy Oras od listopada 2018 roku.

Więcej informacji na temat linii produktów Oras Inspera znajduje się pod adresem https://www.oras.com/pl/products/oras-inspera/discover/

Aby uzyskać więcej informacji, prosimy o kontakt:

Oras Olesno Sp. z o.o.

Infolinia: 800 518 469

Mikado® jest zastrzeżonym znakiem towarowym Neoperl GmbH. "

Oras Inspera – nowości

Oras Inspera to kompletna kolekcja nowoczesnych baterii łazienkowych i kuchennych odpowiednich do wnętrz w każdym stylu. Jej parametry techniczne nie różnią się od parametrów innych serii Oras...

Oras Inspera – styl i wygoda

Gusta bywają różne. Jedni wolą, aby ich mieszkanie miało nowoczesny, współczesny wygląd, inni zaś urządzają swój dom w bardziej romantycznym stylu. Wybór wyposażenia domu nie powinien ograniczać...