Toivelistasi
Etsi
Menu

Kun vierailet sivustossamme www.Oras.com, Web-palvelin tallentaa automaattisesti Internet-palveluntarjoajasi sinulle osoittaman IP-osoitteen, verkkosivuston, josta siirryt sivustoomme, verkkosivumme, joilla käyt, sekä päivämäärän.  

Sinua voidaan pyytää antamaan henkilötietoja. Näihin kysymyksiin vastaaminen on vapaaehtoista.

Oras kerää ja käsittelee liiketoiminnassaan henkilötietoja myös nykyisistä, entisistä ja potentiaalisista asiakkaista ja toimittajista sekä heidän työntekijöistään ja edustajistaan. Näin ollen jokaisen luonnollisen henkilön katsotaan olevan rekisteröity. Tämän tietosuojakäytännön tarkoituksena on varmistaa läpinäkyvyys ja osoittaa, miten kunkin rekisteröidyn henkilötietoja käsitellään.

REKISTERINPITÄJÄ

Henkilötietojesi käsittelystä vastaava rekisterinpitäjä:

Oras Oy

Isometsäntie 2 PL 40
FI-26101 RAUMA
SUOMI

Puhelin: +358 2 83 161
Jos sinulla on kysyttävää henkilötietojen käsittelystä, ota yhteyttä edellä mainittuun osoitteeseen tai lähetä sähköpostia osoitteeseen GDPR@ORAS.COM.  

HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELY

Henkilötiedot kerätään pääsääntöisesti suoraan rekisteröidyltä tai hänen suostumuksellaan. Saatamme käsitellä myös rekisteröityä edustavalta yhtiöltä, viranomaisilta ja muilta yhteistyökumppaneiltamme (esim. alihankkijoilta) saamiamme henkilötietoja tai julkisesti saatavilla olevista lähteistä (esim. verkkosivuilta ja kaupallisista rekistereistä) saamiamme henkilötietoja. Henkilötietoja ovat:

  • tunnistetiedot, kuten nimi, rekisteröityä edustava yritys ja hänen tittelinsä;
  • yhteystiedot, kuten liikeosoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite; ja
  • liikesuhteen aikana hankitut henkilötiedot, kuten viestintä, tilausten sisältämät tiedot, kampanjoita, erikoistarjouksia, yhteistä toimintaa tai yhteistyötä koskevat tiedot sekä laskutukseen ja maksuihin tarvittavat tiedot, toimitusten käsittely, asiakas- ja toimittajasuhteiden vaaliminen ja liiketoiminnan kehittäminen.

KÄSITTELYN OIKEUSPERUSTA JA TARKOITUKSET

Käsittelemme henkilötietoja tarpeen mukaan turvataksemme oikeutetut etumme, jotka syntyvät, kun rekisteröity on asiakkaamme tai toimittajamme tai toimii näiden puolesta tai jotta voimme täyttää juridisen velvoitteen, jota meidän on noudatettava.

Henkilötietoja käsitellään mahdollisten asiakkaiden ja toimittajien tutkimista ja neuvotteluja varten, tarjousten toimittamista ja niiden neuvottelua varten, tuotteiden ja palvelujen tuottamista varten asiakkaillemme sekä tuotteiden ja palvelujen vastaanottamista varten toimittajiltamme, laskuttamista, toimitusta ja lähetysluetteloiden tuottamista varten, liiketoimintasopimusten tekemistä, toteuttamista ja ylläpitoa varten, tällaisten sopimusten mukaisen toiminnan järjestämistä ja suorittamista sekä liiketoimintaamme koskevan markkinointiviestinnän julkaisemista varten.

TIETOJEN SIIRTO JA SÄILYTYSPAIKKA

Liiketoimintamme puitteissa voimme tarvittaessa luovuttaa henkilötietoja konsernimme yrityksille ja yhteistyökumppaneillemme, kuten toimittajayhtiöille ja jakelukumppaneille.

Henkilötiedot pysyvät Euroopan Unionissa tai Euroopan talousalueella. Jos siirrämme henkilötietosi EU:n tai ETA:n ulkopuoliseen paikkaan, ilmoitamme siitä sinulle.

HENKILÖTIETOJEN SÄILYTTÄMINEN

Säilytämme henkilötietoja niin kauan kuin se on tarpeen

  • tarvittavien liiketoimintasopimusten toteutumista ja toimintaa varten tai olemassa olevien ja potentiaalisten asiakkaiden ja toimittajien tarjousten ja liiketoimintaehdotusten toimittamista ja pyytämistä varten
  • muihin laillisiin tarkoituksiin olemassa olevan tai mahdollisen liikesuhteen osalta, esim. taloudellisten tietojen laatimista tai
  • lakien noudattamista varten.

Jos suhde asiakkaaseen tai toimittajaan päättyy, säilytämme henkilötietoja niin kauan kuin se on liiketoiminnan kannalta tarpeellista, esimerkiksi sopimusarkiston ylläpitämiseksi ja reklamaatioiden käsittelemiseksi.

Lisäksi säilytämme henkilötietoja, jos sitä edellytetään lakisääteisten velvoitteiden täyttämiseksi esimerkiksi kirjanpidon yhteydessä.

Henkilötiedot poistetaan tai anonymisoidaan turvallisesti, kun niitä ei enää tarvita.

YHTEISTYÖ KOMISSION KÄSITTELIJÖIDEN, REKISTERINPITÄJIEN JA KOLMANSIEN OSAPUOLTEN KANSSA

Jos luovutamme tietoja käsittelymme puitteissa muille henkilöille ja yrityksille (komission käsittelijöille, rekisterinpitäjille tai kolmansille osapuolille), välitämme kyseiset tiedot heille tai muuten annamme niiden käyttöoikeuden, tämä tapahtuu joko lainmukaisen luvan perusteella (esim. siirtäessämme tietoja kolmansille osapuolille, kuten maksupalveluntarjoajalle, sopimuksen noudattamiseksi), kun käyttäjät ovat antaneet siihen luvan, kun laillinen velvoite johtaa siihen tai oikeudellisten etujemme perusteella (esim. käytettäessä valtuutettuja edustajia, verkkosivuston ylläpitoa tms.)

Siinä määrin kuin luovutamme, välitämme tai muuten myönnämme käyttöoikeuden muille konsernimme yrityksille, tämä tapahtuu erityisesti hallintotarkoituksiin oikeutettuna etuna ja lisäksi vastaavan lakisääteisen määräyksen perusteella.

REKISTERÖITYJEN OIKEUDET

Rekisteröitynä sinulla on meihin nähden seuraavat oikeudet:

  • oikeus henkilötietojasi koskeviin tietoihin
  • oikeus henkilötietojen oikaisemiseen tai poistamiseen
  • oikeus rajoittaa sinua koskevaa käsittelyä
  • oikeus vastustaa käsittelyä ja
  • tietyissä olosuhteissa oikeus tietojen siirrettävyyteen eli oikeus saada sinua koskevat henkilötiedot, jotka olet antanut meille, jäsennellyssä, yleisesti käytettävässä ja koneellisesti luettavassa muodossa, ja voit lähettää nämä tiedot toiselle rekisterinpitäjälle.

Jos suostumuksesi käsittelyyn on saatu, sinulla on rekisteröitynä oikeus perua suostumuksesi milloin tahansa. Huomaa, että tämä peruutus ei vaikuta ennen suostumuksen purkamista tehdyn käsittelyn lainmukaisuuteen.

Mahdollinen hakemus tulee osoittaa edellä mainittuun yhteydenottopisteeseen.

Teemme parhaamme toiveidesi noudattamiseksi. Joskus voimme kuitenkin joutua hylkäämään hakemuksesi. Tällöin ilmoitamme hylkäyksen syyt.

Jos olet sitä mieltä, että käsittelemme henkilötietojasi tietosuoja-asetuksen tai muiden sovellettavien lakien mukaisesti, voit vedota valvontaviranomaiseen henkilötietojesi käsittelyn tarkoituksenmukaisuuden selventämiseksi.

PÄÄSY PÄÄTELAITTEIDESI TIETOMUISTIIN (EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ)

Oras käyttää evästeitä, jotta voimme seurata mieltymyksiäsi, kun käyt sivustoissamme, ja näin jatkuvasti optimoida sisältöä toiveidesi mukaisesti. Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka tallennetaan kiintolevylle. Ne mahdollistavat tietokoneesi tunnistamisen, mutta eivät kerää tai tallenna mitään henkilötietojasi. Evästeet eivät vahingoita tietokonetta eivätkä voi sisältää viruksia. Voit estää evästeiden tallentamisen tietokoneellesi milloin tahansa selaimen asetusten kautta. Tämä voi kuitenkin heikentää verkkosivuston suorituskykyä tietyissä olosuhteissa.

Evästeitä käytetään myös virtuaalisessa messukierroksessamme, joka on integroitu sivuston palvelualueeseen.

EVÄSTEIDEN HALLINTA

Useimmat selaimet hyväksyvät evästeet automaattisesti. Voit kuitenkin hylätä tai estää evästeiden käytön muuttamalla selaimen asetuksia. Evästeiden aktivointitapa vaihtelee selaimittain. Huomioi selaimesi ohjetoiminto. 

ASIAKASTILI/REKISTERÖINTITOIMINTO

Jos perustat asiakastilin verkkosivustomme kautta, keräämme ja tallennamme rekisteröitymisen yhteydessä antamasi tiedot (esim. nimesi, osoitteesi tai sähköpostiosoitteesi) yksinomaan ennalta sovittuihin palveluihin, sopimuksen suorittamiseen tai asiakaspalveluun (esim. jotta saat yleiskuvan aiemmista tilauksistasi meiltä tai jotta voimme tarjota sinulle ns. muistiotoiminnon). Samalla tallennamme IP-osoitteen sekä rekisteröintipäivämäärän ja -ajan. Emme luonnollisestikaan välitä tietoja eteenpäin kolmansille osapuolille.

Lisärekisteröintiprosessin puitteissa annat suostumuksesi tähän käsittelyyn ja siinä viitataan tähän tietosuojakäytäntöön. Tässä yhteydessä keräämiämme tietoja käytetään vain asiakastiliäsi varten.

Siltä osin kuin suostut tähän käsittelyyn, tietosuoja-asetuksen artikla 6 (1) (a) toimii käsittelyn oikeusperusteena.

Siltä osin kuin asiakastilin avaaminen palvelee myös ennalta sovittuja toimenpiteitä tai sopimuksen toteuttamista, käsittelyn oikeusperuste on myös tietosuoja-asetuksen artikla 6 (1) b).

Voit milloin tahansa peruuttaa suostumuksen, jonka olet antanut asiakastilin avaamista ja ylläpitoa varten siten, että se tulee voimaan tietosuoja-asetuksen artiklan 7 (3) mukaisesti. Tätä varten sinun on vain ilmoitettava suostumuksesi perumisesta.

Tässä yhteydessä kerätyt tiedot poistetaan heti, kun käsittely ei ole enää tarpeen. Tässä suhteessa meidän on kuitenkin noudatettava vero- ja kauppalakien säilytysaikoja.

GOOGLE-ANALYTIIKKA

Verkkosivustomme käyttävät Google Analytics -verkkoanalyysipalvelua, jonka tarjoaa Google Inc. (Google). Google Analytics käyttää evästeitä, jotka tukevat verkkosivustojemme käytön analysointia ja mainosten selektiivistä esillepanoa kohdentamalla/markkinoimalla uudelleen. Google välittää evästeen tuottamat tiedot sivustojemme käytöstä ja tallentaa ne palvelimille Yhdysvalloissa. Huomaa, että sivustoillamme Google Analytics -koodia täydentää ”gat._anonymizeIp();”, joka varmistaa IP-osoitteiden anonyymin rekisteröinnin (ns. IP-masking). Sivustojemme IP-osoitteiden anonyymin rekisteröinnin käytön vuoksi Google katkaisee IP-osoitteen Euroopan unionin jäsenmaiden sekä muiden Euroopan talousaluetta koskevan sopimuksen osapuolten osalta. Vain poikkeustapauksissa koko IP-osoite lähetetään Google-palvelimille Yhdysvalloissa, joissa osoite lyhennetään. Google käyttää näitä tietoja puolestamme sivuston käytön arviointiin, verkkosivujen toiminnan raporttien kokoamiseen sekä muiden verkkosivuston toimintaan ja Internet-käyttöön liittyvien palvelujen tuottamiseen meille. Google ei yhdistä IP-osoitettasi muihin Google Analyticsin ylläpitämiin tietoihin. Voit estää evästeiden asentumisen valitsemalla selaimeesi oikeat asetukset (katso yllä). Voit myös estää evästeen luomien tietojen keräämisen ja käytön (mukaan lukien IP-osoitteesi) lataamalla ja asentamalla seuraavan linkin kautta saatavan selaimen lisäosan: HTTPS://TOOLS.GOOGLE.COM/DLPAGE/GAOPTOUT?HL=DE. Lisätietoja aiheesta saat osoitteesta HTTP://WWW.GOOGLE.COM/INTL/DE/ANALYTICS/PRIVACYOVERVIEW.HTML(yleisiä tietoja Google Analyticsista ja tietosuojasta). Voit myös estää Google Analyticsin ja Google Remarketingin tietojen keräämisen napsauttamalla seuraavaa linkkiä. Kieltoevästeen avulla voit estää tietojesi keräämisen, kun vierailet tällä sivustolla tulevaisuudessa: Google Analyticsin käytöstä poistaminen    Google AdWords -palvelun käytöstä poistaminen  Käytämme myös Google Analytics -työkalua AdWordsin tietojen tilastointiin. Jos et halua tämän toteutuvan, voit poistaa sen käytöstä käyttämällä Advertising Settings Manager -ohjelmaa (HTTP://WWW.GOOGLE.COM/SETTINGS/ADS/ONWEB/?HL=DE).

Google Analyticsin käytöstä poistaminen

GOOGLE ADWORDSIN KÄYTÖSTÄ POISTAMINEN

Käytämme Google Analytics -sovellusta myös AdWordsin tietojen arviointiin tilastointia varten. Jos et halua tämän toteutuvan, voit poistaa sen käytöstä käyttämällä Advertising Settings Manager -ohjelmaa (HTTP://WWW.GOOGLE.COM/SETTINGS/ADS/ONWEB/?HL=EN).

UUDELLEENKOHDENTAMINEN/-MARKKINOINTI

Tämä sivusto käyttää uudelleenkohdentamisen teknologioita, joita muut palveluntarjoajat ylläpitävät (esimerkiksi uudelleenmarkkinointi Google Display Networkin kautta). Uudelleenkohdentamisen avulla käyttäjiin, jotka ovat jo osoittaneet kiinnostusta brändiimme ja tuotteisiimme, voidaan kohdentaa mainontaa kumppaneidemme sivustoissa. Tutkimustulosten perusteella tiedämme, että yksilöllisen ja mielenkiintoisen mainonnan näyttäminen kiinnostaa käyttäjiä enemmän kuin mainonta, jolla ei ole henkilökohtaista viitettä. Uudelleenkohdentamisen myötä mainonta näkyy käyttäjän aiempien toimenpiteiden evästepohjaisen analyysin perusteella. Mitään henkilötietoja ei luonnollisesti tallenneta ja samalla tavoin uudelleenkohdentamistekniikkaa käytetään soveltuvan tietosuojalainsäädännön mukaisesti. Jos et suostu tällaisen mainonnan näyttämiseen, voit poistaa evästeet käytöstä Internet-selaimen asetusten kautta ja/tai poistaa olemassa olevia evästeitä. Voit myös ilmaista kieltäytymisen evästepohjaisesta analyysistä tulevaisuudessa asentamalla päätelaitteeseesi kieltoevästeen seuraavien tietojen mukaisesti. Muita käyttöä tai välitystä kolmansille osapuolille ei tapahdu. 

GOOGLE-KARTAT

Verkkosivuillamme käytämme Google Mapsia sijaintimme esittämiseen ja reittiohjeita varten. Palvelun tarjoaa Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043 USA, jäljempänä vain Google.

EU:n ja Yhdysvaltojen välinen Privacy Shield -järjestelyn (EU-US PRIVACY SHIELD) myötä Google takaa, että EU:n tietosuojamääräyksiä noudatetaan myös, kun tietoja käsitellään Yhdysvalloissa.

Jotta tietyt fontit voidaan esittää verkkosivuillamme, yhteys Google-palvelimeen Yhdysvalloissa muodostetaan, kun sivustossamme käydään.

Kun käynnistät Google Maps -komponentin sivustossamme, Google tallentaa evästeen päätelaitteeseesi Internet-selaimen kautta. Käyttäjäasetuksiasi ja tietojasi käsitellään, jotta voimme näyttää sijaintimme ja laatia reittiohjeita meille saapumista varten. Tässä yhteydessä emme voi tietää, käyttääkö Google Yhdysvalloissa olevia palvelimia.

Oikeusperuste on tietosuoja-asetuksen artikla 6 (1) (f). Verkkosivustomme toimivuuden optimointi on oikeutettu etumme.

Näillä tavoilla muodostetun Google-yhteyden kautta Google voi varmistaa, mistä sivustosta pyyntösi lähetettiin ja mihin IP-osoitteeseen reittiohjeet meidän löytämiseksi lähetetään.

Jos et suostu tähän käsittelyyn, voit estää evästeiden asentumisen Internet-selaimen vastaavien asetusten kautta. Edellä on lisätietoja tästä kohdassa Evästeet.

Lisäksi Google Maps -karttojen ja niiden käytön kautta saatujen tietojen käyttöön sovelletaan  GOOGLEN KÄYTTÖEHTOJA ja  GOOGLE MAPS -LIIKETOIMINTAEHTOJA.

Tämän lisäksi Google tarjoaa lisätietoja osoitteissa

HTTPS://ADSSETTINGS.GOOGLE.COM/AUTHENTICATED

HTTPS://POLICIES.GOOGLE.COM/PRIVACY.

GOOGLE RECAPTCHA

Verkkosivuillamme hyödynnämme Google recaptchaa, jotta voimme tarkistaa ja välttää verkkosivustojemme automaattista käyttämistä esimerkiksi niin kutsuttujen bottien avulla. Palvelun tarjoaa Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043 USA, jäljempänä vain Google.

EU:n ja Yhdysvaltojen välinen Privacy Shield -järjestelyn (EU-US PRIVACY SHIELD) myötä Google takaa, että EU:n tietosuojamääräyksiä noudatetaan myös, kun tietoja käsitellään Yhdysvalloissa.

Tämän palvelun kautta Google voi varmistaa, mistä sivustosta pyyntö lähetetään ja mistä IP-osoitteesta käytät ns. reCAPTCHA-syöttöruutua. IP-osoitteesi lisäksi on mahdollista, että Google tallentaa muita tietoja, jotka ovat tarpeen palvelun tarjoamiseksi ja varmistamiseksi.

Oikeusperuste on tietosuoja-asetuksen artikla 6 (1) (f). Verkkosivustomme turvallisuus ja ei-toivotun, automaattisen käytön sulkeminen pois roskapostina tai muunlaisena on oikeutettu etumme.

Osoitteessa

HTTPS://POLICIES.GOOGLE.COM/PRIVACY

Google tarjoaa lisää tietoa käyttäjätietojesi käsittelystä yleisesti.

GOOGLE-FONTIT

Käytämme sivustossamme käytämme Google-fonttia ulkoisten fonttien esittämiseen. Palvelun tarjoaa Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043 USA, jäljempänä vain Google.

EU:n ja Yhdysvaltojen välinen Privacy Shield -järjestelyn (EU-US PRIVACY SHIELD) myötä Google takaa, että EU:n tietosuojamääräyksiä noudatetaan myös, kun tietoja käsitellään Yhdysvalloissa.

Jotta tietyt fontit voidaan esittää verkkosivuillamme, yhteys Google-palvelimeen Yhdysvalloissa muodostetaan, kun sivustossamme käydään.

Oikeusperuste on tietosuoja-asetuksen artikla 6 (1) (f). Verkkosivustomme optimointi ja sen kaupallinen toiminta on oikeutettu etumme.

Sivustossamme käynnin kautta muodostetun Google-yhteyden avulla Google voi varmistaa, miltä sivustolta pyyntösi lähetettiin ja mihin IP-osoitteeseen fontin ulkoasu on lähetettävä.

Osoitteessa

HTTPS://ADSSETTINGS.GOOGLE.COM/AUTHENTICATED

HTTPS://POLICIES.GOOGLE.COM/PRIVACY

Google antaa lisätietoja erityisesti mahdollisuuksista tietojen käytön estämiseen.

HOTJAR (VERKKOKÄYTTÄYTYMISEN SEURANTA)

Hyödynnämme HOTJAR-työkalua, jotta voimme entistä paremmin ymmärtää käyttäjien tarpeita ja optimoida tämän palvelun ja kokemuksen. Hotjar on teknologiapalvelu, joka auttaa meitä paremmin ymmärtämään käyttäjiemme kokemuksen (esim. sen, kuinka paljon aikaa he käyttävät eri sivulla, mitä linkkejä he napsauttavat, mistä käyttäjät pitävät ja mistä eivät), ja tämän avulla voimme kehittää ja ylläpitää palveluamme käyttäjäpalautteen avulla. Hotjar kerää evästeiden ja muiden teknologioiden avulla tietoja käyttäjien toimista ja laitteista (erityisesti laitteen IP-osoite (noudettu ja tallennettu vain anonyymissä muodossa), laitteen näytön koosta, laitetyypistä (yksilölliset laitetunnukset), selaintiedoista, maantieteellisestä sijainnista (vain maa) ja ensisijaisesta kielestä, jota käytetään verkkosivuston näyttämiseen). Hotjar tallentaa nämä tiedot pseudonymisoituun käyttäjäprofiiliin. Hotjar tai me emme koskaan käytä näitä tietoja yksittäisten käyttäjien tunnistamiseen tai niiden täsmäyttämiseen yksittäisen käyttäjän muiden tietojen kanssa. Lue lisää Hotjar-tietosuojakäytännössä napsauttamalla TÄTÄ LINKKIÄ.

Voit estää käyttäjäprofiilin luomisen, tietojen tallentamisen sivustomme käytöstäsi Hotjarin toimesta sekä Hotjarin seurantaevästeiden käytön muissa sivustoissa tällä KIELTOLINKILLÄ.

SOSIAALINEN MEDIA (FACEBOOK PIXEL, YOUTUBE JNE.) 

FACEBOOK, GOOGLE+ JA YOUTUBE 

Tämä sivusto käyttää Facebookin ja Googlen sosiaalisen median lisäosia (Google+ ja YouTube). Tämä koskee yhdysvaltalaisten yhtiöiden Facebookin ja Google Inc.:n tarjoamia toimintoja (1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA (‘Google’)). 

Kun vierailet sivulla, jossa on tällainen lisäosa, selaimesi muodostaa yhteyden Facebookiin tai Googleen ja sisältö ladataan niiden sivuilta. Tämä tarkoittaa sitä, että Facebook ja Google voivat seurata tätä sivua, vaikka et aktiivisesti käytä sosiaalisen median lisäosaa. Jos sinulla on Facebook- tai Google-tili, voit lisäosan avulla jakaa tietoa ystäviesi kanssa. Oras Ltd. ei voi vaikuttaa lisäosien tarjoamaan sisältöön ja tietojen välitykseen. 

Käytössä oleva Facebook Pixelin kautta Facebook saa tiedon siitä, että olet vieraillut sivullamme IP-osoitteesi kautta. Näin Facebook voi liittää käynnin käyttäjätiliisi. Voimme käyttää tämän mukana tuomia tietoja Facebook-mainonnan sijoitteluun. Vakuutamme täten, että sivujen tarjoajana emme saa tietoa välitettyjen tietojen sisällöstä tai siitä, miten Facebook käyttää niitä. Jos et halua, että Custom Audience kerää tietoja, voit poistaa toiminnon käytöstä tästä. 

Facebook ja Google antavat yksityiskohtaisia tietoja tietojesi laajuudesta, tyypistä, käyttötarkoituksesta ja jatkokäsittelystä omilla verkkosivuillaan. Saat lisätietoja oikeuksistasi ja tietosuojan asetusvaihtoehdoista. 

Facebookin tietosuojakäytäntö: HTTPS://WWW.FACEBOOK.COM/ABOUT/PRIVACY

Googlen tietosuojakäytäntö: HTTP://WWW.GOOGLE.COM/INTL/DE/POLICIES/PRIVACY

TWITTER

Tämä sivusto sisältää myös Twitter-palveluun liittyviä toimintoja. Nämä toiminnot tarjoaa Twitter Inc., 795 Folsom St., Suite 600, San Francisco, CA 94107, USA (‘Twitter’). Twitterin ja uudelleentwiittaustoiminnon kautta ne Oras Ltd.:n verkkosivustot, joissa vierailet, ovat yhteydessä Twitter-tiliisi ja siten muiden käyttäjien tiedossa. Tähän liittyy myös tietojen siirtoa Twitteriin. Tätä varten Internet-selaimesi muodostaa suoran yhteyden Twitter-palvelimiin ja lähettää tietoja Twitteriin. Vakuutamme täten, että emme saa tietoja lähetettyjen tietojen sisällöstä tai siitä, miten Twitter käyttää niitä. Lisätietoja on Twitterin tietosuojakäytännössä osoitteessa: HTTPS://TWITTER.COM/PRIVACY. Voit muuttaa Twitter-tietosuoja-asetuksiasi tiliasetuksissa täällä: HTTPS://TWITTER.COM/ACCOUNT/SETTINGS.

INSTAGRAM

Tähän sivustoon on integroitu myös Instagramin sosiaalisen verkon lisäosat, jotka tarjoaa Instagram Inc., 1601 Willow Road, Menlo Park, CA, 94025, USA (Instagram). Instagram-lisäosan voi tunnistaa verkkosivuillamme olevasta Instagram-painikkeesta. Jos napsautat Instagram-tilillesi kirjautuneena Instagram-painiketta, voit linkittää sivujemme sisällön Instagram-profiiliisi. Tällä tavoin Instagram voi liittää vierailusi sivullemme käyttäjätiliisi. Vakuutamme täten, että emme saa tietoja lähetettyjen tietojen sisällöstä tai siitä, miten Instagram käyttää niitä. Lisätietoja on Instagramin tietosuojakäytännössä osoitteessa: HTTP://INSTAGRAM.COM/ABOUT/LEGAL/PRIVACY/.

PINTEREST

Tähän sivustoon on integroitu myös Pinterestin sosiaalisen verkon lisäosat, jotka tarjoaa Pinterest Inc., 635 High Street, Palo Alto, CA, 94301, USA (Pinterest). Pinterest-lisäosan voi tunnistaa verkkosivuillamme olevasta Pinterest-painikkeesta. Jos napsautat Pinterestin lisäyspainiketta, kun olet kirjautunut Pinterest-tilillesi, voit linkittää sivujemme sisällön Pinterest-profiiliisi. Tällä tavoin Pinterest voi liittää vierailusi sivullemme käyttäjätiliisi. Vakuutamme täten, että emme saa tietoja lähetettyjen tietojen sisällöstä tai siitä, miten Pinterest käyttää niitä. Lisätietoja on Pinterestin tietosuojakäytännössä osoitteessa: HTTP://ABOUT.PINTEREST.COM/DE/PRIVACY.

WHATSAPP

Tässä sivustossa on käytössä myös WhatsApp Share -painike. Tämän painikkeen avulla voit jakaa sisältöä Oras Ltd.:ltä matkapuhelimen Whatsapp-sovelluksen kautta. Tämä painike on hyperlinkki. Tämän painikkeen pelkkä läsnäolo verkkosivulla ei aiheuta henkilötietojen välitystä WhatsAppin tai kolmansien osapuolten palveluntarjoajille. Kun käytät WhatsApp-painiketta, WhatsAppin palveluntarjoaja saa tiedon siitä, mitä sisältöä jaetaan, ja että painiketta on käytetty tässä sivustossa. Lisätietoja WhatsAppin palveluntarjoajan tietojen käyttöä koskevasta käytännöstä on palveluntarjoajan tietosuojaselosteessa: HTTPS://WWW.WHATSAPP.COM/LEGAL/#PRIVACY.

VIMEO

Videoiden esittelyyn hyödynnämme sovelluksessamme Vimeo-palvelua. Palvelun tarjoaa Vimeo LLC, 555 West 18th Street, New York, New York 10011, USA, jäljempänä vain Vimeo.

Joissakin tapauksissa käyttäjätietojamme käsitellään Vimeo-palvelimilla Yhdysvalloissa. EU:n ja Yhdysvaltojen välinen Privacy Shield -järjestelyn (EU-US PRIVACY SHIELD) myötä Vimeo kuitenkin takaa, että EU:n tietosuojamääräyksiä noudatetaan myös, kun tietoja käsitellään Yhdysvalloissa.

Oikeusperuste on tietosuoja-asetuksen artikla 6 (1) (f). Verkkosivujemme laadun parantaminen on oikeutettu etumme.

Jos vierailet sivustomme sivulla, johon on upotettu video, Vimeo-palvelimiin Yhdysvalloissa muodostuu yhteys videon näyttämistä varten. Teknisistä syistä Vimeon on tarpeen käsitellä IP-osoitettasi. Lisäksi sivustojemme vierailun päivämäärä ja kellonaika kirjataan.

Jos olet kirjautuneena Vimeoon samalla, kun vierailet jollakin sivustollamme, johon Vimeo-video on upotettu, Vimeo voi mahdollisesti siirtää tällä tavalla kerätyt tiedot henkilökohtaiselle käyttäjätilillesi. Jos haluat estää tämän, sinun on joko kirjauduttava ulos Vimeosta ennen sivustossamme käyntiä tai määritettävä käyttäjätilisi asetukset Vimeossa vastaavasti.

Toiminnallisuutta ja käyttöanalyysiä varten Vimeo hyödyntää Web-analyysipalvelua Google Analytics. Google Analyticsin avulla evästeet tallennetaan päätelaitteeseesi Internet-selaimella, ja tiedot niiden sivustojemme käytöstä välitetään Googlelle, joissa Vimeo-video on upotettu. Ei voida sulkea pois sitä, että Google käsittelee näitä tietoja Yhdysvalloissa.

Jos et suostu tähän käsittelyyn, voit estää evästeiden asentumisen Internet-selaimen vastaavien asetusten kautta. Edellä on lisätietoja tästä kohdassa Evästeet.

Oikeusperuste on tietosuoja-asetuksen artikla 6 (1) (f). Verkkosivujemme laadun parantaminen on oikeutettu etumme ja Vimeon oikeutettu etu on käyttäjien käyttäytymisen analysointi tilastollisesti optimointia ja markkinointia varten.

Vimeo antaa lisätietoja tietojen keräämisestä ja käytöstä sekä oikeuksistasi ja mahdollisuuksistasi suojata yksityisyyttäsi osoitteessa

HTTP://VIMEO.COM/PRIVACY

ULOSKIRJAUTUMINEN

Kirjautumalla etukäteen ulos yhteisöpalvelujen tileiltä ja poistamalla asennetut evästeet voit estää yhteisöpalveluja liittämästä sinusta kerättyjä tietoja vastaavan yhteisöpalvelun tiliisi, kun vierailet Oras Ltd.:n verkkosivuilla. Jos et halua, että yhteisöpalvelut liittävät kerätyt tiedot suoraan profiiliisi, sinun on kirjauduttava ulos vastaavista yhteisöpalveluista ennen verkkosivustollamme käyntiä. Voit myös täysin estää lisäosien latautumisen selaimesi laajennosten avulla käyttäen esimerkiksi komentosarjojen estotyökalulla, kuten NoScriptilla. Löydät sen täältä: HTTP://NOSCRIPT.NET.

TYÖPAIKKAILMOITUKSET/ONLINE-HAKEMUKSET HR4YOUN KAUTTA

Nopeaa ja kätevää hakemusta varten pyydämme käyttämään online-hakemustyökaluamme. On selvää, että käytämme verkkohakulomakkeella lähettämiäsi tietoja vain hakemuksesi käsittelyyn ja välitämme nämä tiedot vain Oras-konsernin yrityksiin. Säilytämme yhteys- ja hakemustietojasi hakumenettelyn ajan. Viimeistään 6 kuukautta hakumenettelyn päättymisen jälkeen hakemuksesi tiedot poistetaan, ellet ole itse järjestänyt tietojen poistamista. Käytämme hakijan tietojen verkkovälitykseen salausprosessia, jotta tietosi ovat suojattu luvattomalta käytöltä (ks. alla). Huomaa, että meille sähköpostitse lähettämäsi hakemukset lähetetään meille salaamattomina ja poistetaan siksi suoraan. Suosittelemme käyttämään online-hakemustyökalua.

ONLINE-AJANVARAUSTEN TEKEMINEN TIMIFYN KAUTTA

TIMIFY - TerminApp GmbH, Balanstraße 73, Gebäude Nr. 24, 3. OG, 81541 Munich, Germany (TIMIFY), tarjoaa online-ajanvaraussovellusta, joka on integroitu sivustoomme. Jos sovit tapaamisen Timifyn kautta, Timify kerää henkilötietojasi. Timifyn tarjoamien palvelujen ja tuotteiden yhteydessä Timify sitoutuu tietosuojan noudattamiseen, parhaaseen tietoturvaan ja tiedonkäsittelyn läpinäkyvyyteen.

Seuraavien linkkien avulla voit tarkastella Timifyn yksityiskohtaista tietosuojakäytäntöä:

TIMIFYN TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖ

TIMIFYN EU:N TIETOSUOJA-ASETUKSEN MUKAINEN VAKUUTUS

VIRTUAALIMESSUJEN OSASTO FAIRFLEXXIN AVULLA

Fairflexx Digital GmbH, Gutenbergstrasse 11, 70771 Leinfelden-Echterdingen, Saksa, on messutilaisuuksien ohjelmistoratkaisujen palveluntarjoaja, jonka tarjoama virtuaalimessujen osastoratkaisu on integroitu verkkosivustoomme. Fairflexxin tarjoamien palvelujen ja tuotteiden osana Timify sitoutuu tietosuojan noudattamiseen, parhaaseen tietoturvaan ja tiedonkäsittelyn läpinäkyvyyteen.

Voit lukea Fairflexx-tietosuojakäytännön seuraavan linkin avulla:

FAIRFLEXX-TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖ

Virtuaalimessujen osaston yhteydenottolomakkeella käsitellään asiakkaiden ja kiinnostuneiden osapuolten tiedusteluja. Tietoja säilytetään tiedustelujen käsittelyn hallinnollista tarkoitusta varten ja tietoja käsitellään lainsäädännön vaatimusten mukaisesti. Samoin esitteen tilauslomakkeen henkilötiedot säilytetään hallinnollista tarkoitusta varten ja käsitellään asianmukaisesti tietosuoja-asetuksen artiklan 6 (1f) mukaisesti. Käyttäjä voi milloin tahansa peruuttaa suostumuksensa tietojen käsittelyyn. Käyttäjillä on myös oikeus pyytää tietojen poistamista, kun heidän tiedustelunsa on käsitelty.

Virtuaalimessujen osaston tottumuksia ja selailutapoja seurataan Google Analyticsin avulla. Tässä ei käytetä erillistä seurantatyökalua.

UUTISKIRJE

Kun tilaat Oras-uutiskirjeen, annat suostumuksesi itse syöttämiesi henkilötietojen käyttöön, jotta saat henkilökohtaisen uutiskirjeen sähköpostitse. Tilausprosessi sisältää lisävahvistusviestin, joka sisältää linkin lopulliseen rekisteröitymiseen (kaksinkertainen suostumus), jolla varmistetaan, että haluat vastaanottaa sähköpostiviestit. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa ja maksutta napsauttamalla uutiskirjeessä olevaa Lopeta tilaus -painiketta ja noudattamalla sen jälkeen näkyviä ohjeita. Toimenpide on toistaiseksi voimassa.

VIIMEKSI PÄIVITETTY: 15. elokuuta 2020

Huomautamme, että tätä selostetta voidaan milloin tahansa laajentaa tai muokata lainsäädännön tai muiden vaatimusten perusteella.